Modellen gezocht

Wil je graag je eigen portfolio starten als model? Heb je goeie foto's nodig om je aan te melden als model bij diverse bureau's? Wil je eens ervaren hoe het is om als model voor de lens te staan? 

Wij kunnen je met al deze dingen helpen!

 

Naast onze betaalde fotosessies, zoeken we regelmatig modellen om op TFP-basis mee samen te werken.
Een win-win situatie waar jij als model leuke, professionele foto's krijgt, in ruil voor jouw tijd in de studio of op locatie als model. Outfits en stijl worden in samenspraak met de fotograaf op voorhand vastgelegd, alle genomen foto's worden je nadien bezorgd als referentie. Een selectie van de foto's (10-15) worden helemaal gratis voor je afgewerkt volgens onze hoge standaard voor modelfotografie en die krijg je eveneens digitaal bezorgd, helemaal klaar voor je social media, eigen afdrukken, publicatie in magazine of vaktijdschrift, aanmelding bij je bureau of agentschap of aanvulling van je portfolio bij hen.

 

Denk je hiervoor in aanmerking te komen of werd je door ons zelf benaderd, neem dan zeker contact op!
Dat kan via instagram, e-mail, whatsapp of het contactformulier op deze website.

Als je wil kan je onderstaand document (Modelsheet.pdf) alvast invullen, zo goed als mogelijk, en ons bezorgen.
Dit is geen absolute vereiste maar maakt het wel makkelijker om jou als model te identificeren voor mogelijke opdrachten in de toekomst.

Voor fotosessies op TFP-basis werken we ook steeds met een formeel overeenkomstje. Dat geeft niet alleen garanties waar de foto's wel of niet voor kunnen gebruikt worden, maar dient ook om ook jou als model te beschermen en je rechten als geportretteerde te vrijwaren. (Overeenkomst-TFP.pdf)

Nog onduidelijkheden hoe een shoot precies plaats vindt? Neem gewoon even contact op :-)
Wil je je optimaal voorbereiden op de fotosessie, lees dan zeker ook even onze tips in het laatste documentje (FotosessieGepland.pdf)

 

Modelsheet
PDF – 150,3 KB 32 downloads
Overeenkomst TFP
PDF – 62,9 KB 30 downloads
Fotosessie Gepland
PDF – 132,3 KB 29 downloads